• kaca pertunjukan
  • wooden pertunjukan
  • Metal & pertunjukan kayu
  • 01

    materi transparent

    Aman lan sumber material transparent.

  • 02

    Pakaryan apik

    Bahan sing dipilih kanggo produk kayu nggoleki kayu wis milih kanthi teliti.

  • 03

    rega cukup

    Ora sale premium, sampeyan bisa tuku ing ease.

  • kaca pertunjukan

    Titanium alloy etalase lan etalase kaca kayu produk kapal penggedhe perusahaan. Permukaan ing materi aluminium anodized, sêmbar lan dilapisi. Warna iku padhang, werna padhang, tektur logam punika sugih, lan kombinasi panel geni dicocogaké karo werna bisa mak ...

  • Peran 6 gaya etalase beda

    gaya beda etalase, macem-macem ukuran saka etalase, duwe peran beda ing nyimpen. Dina pertunjukan bandha bakal teka karo sampeyan kanggo ndeleng carane macem-macem ukuran lan béda-béda saka etalase muter ing nyimpen. kabinèt 1.dhuwur industri iki uga disebut kabinet bali, h ...

  • Cara kanggo milih pertunjukan, sampeyan ora bakal nandhang sangsara!

    Ing saiki, sampeyan bisa milih telung cara kanggo tuku pertunjukan ing: tuku standar; nggawe pemandangan; ngatur pertunjukan ing. Nalika ngerti kaluwihan lan cacat saben opsi telu, sampeyan bakal nemokake yen sampeyan milih pangaturan pertunjukan, sampeyan isih relatif ...

  • cara tuku kabinèt Tampilan

    Supaya murup luwih tampilan efek saka lemantun tampilan lan tampilan stands, wong sing arep isin nalika mundhut lemantun tampilan lan tampilan stands. Padha kudu dituku miturut kabutuhan produk tampilan. Pay manungsa waé kanggo nilai ing ngisor iki nalika mundhut: 1. ...

  • babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Guangzhou Yujin Beting Co., Ltd. punika Produsèn terminal sing spesialisasine ing desain, R & D, Manufaktur, dodolan lan layanan sawise-sales saka etalase lan rak-rak. Wis ing industri kanggo sepuluh taun. Perusahaan wis tim dinamis-kelas kapisan melu riset lan pangembangan, sales, Manajemen lan layanan, saya ningkatake daya lan sumber anyar lan dianyari.