• стакло покажат
 • дрвени покажат
 • Метални и дрвени покажат
 • стакло покажат

  Легура на титаниум витрини и дрвени витрини се предводник на производи на компанијата. На површината на алуминиумски материјал е елоксирани, спреј и обложен. Бојата е светла, бојата е светла, метал текстура е богат, и комбинација на огнот панел совпаѓа со бојата може Мак ...

 • Улогата на 6 различни покажа стил

  Различни стилови на витрини, со различни големини на витрини, имаат различни улоги во продавницата. Денес е богатство покажат ќе дојде со вас за да се види како на различни големини и со различни стилови на игра витрини во продавницата. 1. Висока кабинет индустрија е исто така, повика на задната страна на владата, на ж ...

 • Како да се избере на пример, нема да страдаат!

  Во моментов, можете да изберете три начини да ги купите на пример: купување на стандард; направи сцена; го прилагодите покажат. Кога ќе се разбере предностите и недостатоците на секоја од овие три опции, ќе најдете дека кога ќе одберете прилагодување покажат, се уште се релативно ...

 • начин на купувачите, изложбениот кабинет

  Со цел подобро да се потенцира ефектот приказ на разладни витрини и на екранот стои, луѓето треба да се срамат кога купување на разладни витрини и прикажување стои. Тие треба да се купат во согласност со потребите на екранот производи. Обрни внимание на следниве точки при купување: 1. ...

 • за нас

ЗА НАС

Гуангжу Yujin Рок на копродукции, Ltd е терминал производител специјализирана за дизајн, R & D, производство, продажба и по услуга-продажба на витрини и полици. Тоа е во оваа индустрија за десет години. Компанијата има динамичен тим од прва класа се вклучени во истражување и развој, продажба, менаџмент и услуга, постојано иновирање на моќ и извор на нови и ажурирани.